Welkom

Van harte welkom op de site van onze natuurboerderij Hamster Mieden te Drogeham. Een prachtige  locatie voor actieve en onvergetelijke werkweken, schoolreizen, kennismakingsdagen of familieaangelegenheden met educatieve-, avontuurlijke en ontspannende activiteiten.

Wij brengen kinderen, jongeren en volwassenen (klik op doelgroepen) met dieren en natuur in contact. Leerlingen mogen zelf op een avontuurlijke wijze de dieren en planten verzorgen.  Het bedrijf biedt een scala aan activiteiten, u hoeft zelf geen programma's  meer te bedenken. Het is tevens goed vertoeven bij slecht weer. De verblijfsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 40 personen. (klik hier voor accommodatie).


Een paar reacties van bezoekers van onze boerderij
  • “Boer Thom, dit was de allerleukste werkweek ever! Dit is de allermooiste boerderij! U mag trots zijn! Dank u wel voor de superweek! Lauren.”
  • 'Thom, je hebt een geweldige plek en we hebben genoten, zowel de kinderen als de begeleidende ouders. Zo leven en werken tussen de dieren, is een ervaring die de kinderen hun leven lang met zich mee zullen dragen. De geboorte van de 4 lammetjes was indrukwekkend. De GPS-tocht toonde een mooi landschap met als climax het fierljeppen.  Verder waren daar de bijen, het kampvuur, de boerensportdag en, niet te vergeten de dropping als hoogtepunt van een onvergetelijke kampweek. Veel dank. Namens ons allen, Willem, Rudolf Steinerschool De Bilt.
Wilt u meer lezen, klik dan op klik op gastenboek.