Nieuws

 • Recreatiestrand onder Drogeham

  8 mei 2015

  Recreatiestrand onder Drogeham

  Recreatiestrand onder Drogeham Onder Drogeham (aan de Westerein) is een nieuw strand aangelegd grenzend aan de grote zandwinput. Wel is het met een keienmuur afgeschermd zodat het niet direct diep wordt. Zo kunnen bewoners en toeristen ook bij Drogeham zwemmen in het buitenwater. Lees meer »

 • Facebook Hamster Mieden

  2 mei 2015

  Facebook Hamster Mieden

  Sinds kort heeft Hamster Mieden ook  Facebook. Hier worden korte nieuwtjes en foto's op weergegeven. Lees meer »

 • Hamster Mieden in National Geographic.

  1 mei 2015

  Hamster Mieden in National Geographic.

  Hamster Mieden in National Geographic. Lees meer »

 • Open Dag Landbouw en Zorg zaterdag 20 juni 2015

  1 mei 2015

  Open Dag Landbouw en Zorg zaterdag 20 juni 2015

  Op zoek naar een onvergetelijk verblijf op een zorgboerderij voor uw zoon of dochter? Wij willen u graag samen met de aanwezige jongeren rondleiden op het bedrijf en u informeren over de mogelijkheden. Verder mag de jeugd lammetjes knuffelen en drinken geven, edelherten met jongen bezoeken, paarden aaien, springen op de trampoline en spelen op de hooizolder.Tot ziens op de open dag! Koffie,… Lees meer »

 • 5 januari 2015

  HAMSTER MIEDEN BEHAALT KEURMERK KWALITEITSWAARBORG VOOR ZORGBOERDERIJEN!

  ! L(og)eerboerderij Hamster Mieden heeft het keurmerk “kwaliteitswaarborg zorgboerderijen” ontvangen. Met dit keurmerk voldoet de Hamster Mieden aan de Kwaliteitswet zorginstellingen, de  Wet klachtenrecht, Wet bescherming persoonsgegevens, Wet medezeggenschap van cliënten zorginstellingen. De Federatie van Landbouw en Zorg verleent het kwaliteitskeurmerk. Het keurmerk is… Lees meer »