Logeerweekenden zorgboerderij

Hamster Mieden is volledig ingericht op het ontvangen van kinderen die zorg nodig hebben. In de weekenden ontvangen wij kinderen  met een persoonsgebonden budget (PGB) en/of Zorg in Natura (ZIN).

Wanneer je bij ons logeert dan help je natuurlijk mee met het voeren en verzorgen van de dieren, werken in de moestuin. Verder is er volop ruimte om veilig te spelen.

Het mooie is dat op deze boerderij alles kan en alles mag binnen een duidelijke structuur. We zullen herten gaan voeren, spelen met de konijnen, genieten van het stro dat in onze nek kriebelt, springen op de trampoline, hutten bouwen, kampvuur maken en spelen op de hooizolder. Daarnaast gaan we er zo nu en dan ook op uit, bijv. een dagje strand, naar de bios, naar het Hossebos en andere leuke activiteiten. Bij slecht weer is er ruimte genoeg in de stal om binnen allerlei activiteiten te organiseren.

Wanneer
De logeerweekenden zijn vanaf vrijdagmiddag omstreeks 16.30 uur tot zondagmiddag rond 16.00 uur. Tijdens vakantieperiodes kunnen de kinderen ook komen logeren op de boerderij.

Voor wie : vooral voor kinderen met een persoonsgebonden budget (PGB) en/of Zorg in Natura (ZIN).

Meer informatie
Voor nadere informatie zie onze contactgegevens.